DOPING W NADCHODZĄCYM SEZONIE
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.sportino.pl Strona Główna // Klub Kibica
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Antek
III liga

PostWysłany: Sob Lip 28, 2007 3:08 pm    Temat postu: DOPING W NADCHODZĄCYM SEZONIE Odpowiedz z cytatem
Siema Wszystkim troszeczkę mi się nudzi i poruszam temat kibicowania, opraw itp w nadchodzącym sezonie
nasze plany, koszta tych planów itp.

Może na początku zacznę od wyjazdów które zaplanowaliśmy w przyszłym sezonie. Pierwszy wyjazd który odbędzie się 22 września to Sopot. Z którym gramy w I kolejce prawdopodobnie wyjazd będzie dwu dniowy, ale to wszystko związane jest z tym ilu chętnych będzie na wyjazd. Na ten moment mogę powiedzieć że koszt wyjazdu dwu-dniowego będzie wynosił 50zł przy wyjeździe jedno dniowym koszt to 30 zł więc są wakacje i można już odkładać na wyjazd

2 wyjazd - XII kolejka i Poznań 02.12.07 mam nadzieję że na ten wyjazd pojedziemy w ok 30 osobowej grupie. Jeżeli nie będę miał min 20 osób to wyjazd nie dojdzie do skutku. Ja się nie będę prosił. Najbliższy wyjazd!!! ( ok. 120 km) Ja i tak na nim będę jeżeli nie busem to pojadę samochodem więc różnicy mi nie robi nie będę miał 20 osób min. nie jedziemy.
koszt wyjazdu do Poznania to 20 zł

3 wyjazdem i ostatnim w 2007 r będzie Pruszków
Kolejka XIV - 16.12.07 . koszt wyjazdu 25 zł

W nowym roku odwiedzimy 3 miasta + wyjazdy na play -off czyli 5 wyjazdów

4 wyjazd -odbędzie się do Zielonej Góry gdzie podejmiemy Zastal
XVII kolejka 5/6.01.2008 r. koszt to ok. 30 zł

5 wyjazd Tarnovia Tarnowo Pdg. XX kolejka 19/20.01.2008 r. koszt 20 zł
6 wyjazd Warszawa XXII 2/3.02.2008 r. koszt ok. 30 zł
7 i 8 wyjazd to właśnie play –off jeszcze nie wiem gdzie  więc musze się wstrzymać z cena hehe

Jeżeli chodzi o oprawy w tym roku : zamówiliśmy dwie nowe flagi jedną na barierkę i drugą małą sektorową . Obydwie flagi zadebiutują na pierwszej kolejce czyli w meczu z Zieloną Górą . koszt obydwu flag to ok. 500zł

W planach na ten rok jest stworzenie największej flagi w Polsce wśród kibiców koszykarskich. Która miała by wymiary 20 m wysokości i 40 m długa, czyli mająca 800 m kw. Koszta takiej fany są wielkie ok. 7 tyś dlatego potrzebuje czasu ale obiecuje że w tym roku pojawi się na naszej Hali mega Flaga.
JEŻELI NIE SPEŁNIE SWOJEJ OBIETNOCY ZŁOŻĘ DYMISJE I Stery Obejmie Siwy Albo młode pokolenie PIŻAMA
Jak dotąd największą flagę w Polsce ma Stal Ostrów Wlkp 450 m kw (info podane przez kibiców stali) więc trzeba dorównać mistrzom heheh 
Oprócz tej flagi chciałbym zakupić 100 flag na kijach, koszt jednej flagi to ok. 7 zł fajnie by wyglądała oprawa flagowa na dużej trybunie .
Zakupimy jeszcze 3 naciągi na bębny które zniszczyły się w zeszłym sezonie
W planach jest też zakup dodatkowego bębna koszt ok. 600zł
Jeżeli chodzi o oprawę to chyba na tyle resztę wymyślimy na czasie oczywiście jakaś kartoniada albo cuś ale to wszystko związane jest z Finansami

Składki :
Składki będą wyglądały na takiej zasadzie że nie będę bawił się w zbieranie pieniędzy na meczu. Wychodzę z założenia że jest to nie fair gdyż cześć osób na większości meczu nie miała kasy i ciągle tylko słyszałem na następnym meczu ci dam dziś zapomniałem. Więc razem z Siwym doszliśmy do wniosku że nie warto zbierać kasy na meczu, każdy będzie kupował bilet cena to albo 4 albo 5 zł. Będzie to najlepsze rozwiązanie kto nie ma kasy nie idzie na mecz i tyle proste. Rozumiem ktoś nie ma, ale na cole albo fajeczki znajdzie kaske więc bilet będzie najlepszym rozwiązaniem oczywiście ze zniżką .

Oprócz tych składek w czasie sezonu zrobię jeszcze większe składki np. po 20 zł, (najwyżej 2 takie zbiórki) które będą nie zbędne do różnych atrybutów kibica potrzebnych do dopingu.

Najważniejszą rzeczą jest oczywiście OBECNOŚC na meczach ja ze swojej strony zapraszam wszystkich do tzw MŁYNU aby zapisali się i wspólnie pomogli nam w dopingu na meczach.
A osoby które już są w KK proszę o obecność na meczach i trwałe włączanie się w doping który jest bardzo ważny .

Wychodzę z założenia ze jeżeli sami nie bujniemy się z oprawa meczu i dopingiem to nikt nam nie pomoże. Żaden wodzirej, żaden prezes musimy sami dojść do jak to kiedyś nazwałem Czołówki Kibiców w Polsce . Chciałbym żeby każdy mecz w sezonie wyglądał tak jak te ostatnie półfinałowe spotkania z Górnikiem . Ludzie bierzcie babcie dziadka ciocie chomika pasa kota i przyjdźcie na mecz.

Więc weźcie dupkę w troki i dawajcie na młyn heheheh

Naprawdę ja cały czas proszę i prawie już błagam w tym sezonie dajmy z siebie wszystko niech on będzie lepszy niż ten poprzedni .

PS : Acha na Turnieju O Puchar Prezydenta Miasta widzę wszystkich
Jest jeszcze turniej w Toruniu i prawdopodobnie mecz z Harmatanem będzie w Gniewkowie to myślę że zawitamy tam w min 20 os grupie

Wszystkich chętnych którzy chcą się zapisać do KK zapraszam na stronę
www.issfanclub.rtu.pl proszę zostawić w wiadomości prywatnej swoje dane oraz kontakt któremuś z Adminów najlepiej Siwy albo Antek

Proszę wszystkich o skomentowanie mojego wpisu i zapraszam do dawania pomysłów na oprawy przyśpiewki itp.

Pozdrawiam Otwarty na wszystko i wszystkich ANTEK Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kaczy
III liga

PostWysłany: Sob Lip 28, 2007 3:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Antek ma racje trzeba ruszyć Dupy ... Nie robicie nam łaski że przychodzicie na mecz, dajcie z siebie wszystko, trzeba pomóc naszej drużynie Very Happy
Ja postaram się być na większości wyjazdach oraz meczach u nas.
Przydałyby się nowe przyśpiewki, jak ktoś ma jakieś pomysły to niech tu wrzuci.. najlepiej jakby powstał "hymn" śpiewany na początku każdego meczu przez kibiców Very Happy Ja Do tego głowy nie mam więc liczę na was.

PzdR Kaczy
Powrót do góry
makler
III liga

PostWysłany: Sob Lip 28, 2007 4:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Obowiązkowa przyśpiewka na przyszły sezon:

W ekstraklasie zmiana bedzie, górnik spadnie, Sportino wejdzie!
Powrót do góry
Antek
III liga

PostWysłany: Sob Lip 28, 2007 5:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Proszę o kulturalne i na miejscu wypowiedzi w temacie

Powrót do góry
Damian KSG
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 12:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ktoś tu mowił ze to my jestesmy napinacze ....
Franek_Noteć
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 10:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
No no ----Antek
Ładnie to wszystko wygląda.
Z punktu widzenia kibica ( w stanie spoczynku) Podejście Twoje do tematu jest conajmniej zawodowe Wink
Pomijając fakt ,iż cały czas az mnie trzęsie z wiadomych przyczyn wszystko z waszej strony wygląda o wiele klarowniej niż sprawy typowo klubowe z czego jestem naprawdę dumny.
Mam nadzieję że pod tym wpisem pojawią się nowe, bo coś nikt pode mna się nie chce wpisywać lub conajwyżej zmienia temat;)
Nie chcecie mnie bluzgać czy naprawdę macie mnie i moje zdanie w d****?

Co do chłopaków z KSG;) dajcie spokój - to nie boisko piłkarskie tu nie ma wojny klubów to jest basket. Zauważcie ze kibice Noteci (jak najbardziej zainteresowani) dail spokój z bluzgami- co nie znaczy ze obecną sytuację zaakceptowali.
Będę wam kibicował w ekstraklasie jak wilu kibiców z naszego miasta. ALe dajcie spokój- nie udzielajcie się w sprawie która was nie dotyczy Wink
Pozdrawiam Wink Chyba pojawię się na meczu we Włocławku z Górnikiem Wink a jesli nie - zaspiewajcie razem z chłopakami z Anwilu--------Noteć ------Wink
A tu proszę o ciszęWink
Damian KSG
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 6:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Franek - przeciez ja nie bluzgam ..tylko denerwuja mnie tacy ludzie jak makler ktory nie potrafi sie pogodzic ze to Górnik wygrał ...i jeszcze wrozy nad przyszłoscia ...nie wiem jak wy ale za niego powinniesie sie wstydzic ...
Franek_Noteć
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 7:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Wow-----------takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem Wink Może i jeszcze mam jakiś przekaz hehe .
Pozdrawiam
Krwawy Fidel
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 8:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Very Happy Zarówno kibice w Inowrocławiu jak i w Wałbrzychu
chcą Sportu przez duże S Zgadzam się wreszcie skończyć z tymi bezsenownymi wypowiedziami i rzucanie epitetów pod adresem obydwu drużyn!!!Ale bratac się nie będziemy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Antek
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 9:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Prosiłem o WYPOWIADANIE SIE W TEMACIE

DZIĘKUJE

Powrót do góry
Franek_Noteć
III liga

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 11:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Antek Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation chyba troszkę przesadziłeś tym nadętym wpisem powyżej. Ludzie zaczynają gadać jak ludzie ale mentor ideowy Antek Fans Holls i ciul wie co jeszcze -----jak góru duchowy PROSZE O POSTY NO OFF TOPIC

hehehe nie obraź się Wink wiesz co to czynnik ludzki???? nie trać go młody człowieku
FC GAMI
III liga

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 2:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Antek widze że masz duży zapał i chwała ci za to!!Ale jeśli najpierw nie zbudujecie silnej grupy kilkunastu osób która zawsze będzie gotowa na wszystko na którą zawsze będziesz mógł liczyć +cały sektor kibiców aktywnych w meczu to te flagi bębny będą leżeć...!Musicie najpierw zbudować odpowiednią atmosfere i sprawić żeby na ligowym meczu było więcej niż te 600-700 osób bo takich meczy też sporo było!Bez ludzi i ich odpowiedniego nastawienia bez atmosfery boje sie że po zrealizowaniu swoich ambitnych planów nie będziesz antek usatysfakcjonowany zrozumiesz że nie o to ci chodziło że chciałeś czegoś więcej!
Ale życze wytrwałości i sukcesów!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
FLEXXIP
III liga

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
http://allegro.pl/item301223594__niezbednik_prawdziwego_kibica_.html

kupcie sobie, bedzie lepiej slychac hehe

Ciekawe jak sprawa tej mega fany, coś o obietnicy i dymisji tam było ...

!!! SIERGIEJOWSTRZYMYWACZ !!!

-----------------------------
Powrót do góry
Jano
III liga

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 11:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Jak komuś za cicho to zawsze mozna przyjsc i pomóc Smile
Powrót do góry
FC GAMI
III liga

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 2:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
dobre FLEXXIP Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.sportino.pl Strona Główna // Klub Kibica Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: